Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Maciej Tkaczyk Official konto Używane :) xd Hs Agnieszka Sobczak Marcin Be Patrycja Ciszewska Nikolai Stefani Arkadiusz Szczypkowski Marta Małecka Adrianna Grzeszczyk Agathe Braun (6932 niezalogowanych)
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Avanti napisał:
Mnie to nawet mdli od tego twojego szczęścia

A dla mnie, ty , twoje szczescie lub nieszczescie nie ma najmniejsego znaczenia
Twoja osoba, nie wzbudza we mnie zadnego zainteresowania
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
52 Posty

(AdrianL)
Nowicjusz
Trudno jest komus radzic, bo losy ludzkie sa rozne a walka za lepszym zyciem zmienia cel zycia.
Wydaje mi sie ze nie kazdy czlowiek pasuje na obczyznie, trzeba miec silny charakter aby tu przetrwac a na dodatek dobra kase,znajomosc jezyka i duzo znajomych,wtedy jest lzej.
Powodzenia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(stafford)
Wiking
O czym ty piszesz języka do czego będzie im norweski chyba ze tu zostaną
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
54 Posty
Przemek Drozd
(tonnny)
Nowicjusz
jedna od drugiej,jest bardziej szczęśliwa cały dzień na mojejnorwegi z przerwą na obiad z mikrofali dla starego ,wyuczone z masą norweskich znajomych lepiej do roboty się weźcie bo jak stary się wkurzy to przegoni leserki i przestanie krome chleba sponsorować .
To sie nazywa szczyt szczęścia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
[b]Lindemans napisa[/quote]

Twoja osoba, nie wzbudza we mnie zadnego zainteresowania [/quote]

smierdzi od ciebie, oj i to bardzo!
jestes typowym przykładem polonorka, tak własnie zachowuje sie i pisze POLONOREK!

Ja powiem tak > jak ktos w polsce był nikm, czyt.dziadem/zerem/popychadłem,etc...
to tutaj jest "kimś"

tylko sie nie zesraj z tym jezykiem i integracja z tymi brudnymi pastuchami, bo mają cie za nic!
Mimo twojego "boskiego" podejscia, znajomosci jezyka,itp, dla nich wciąż jestes i bedziesz nikim!

Rzygac mi sie chce, jak czytam te wasze rady > jezyk,jezyk,język.....
Wyjebane mam na was polonorki jebane/sprzedajne swinie i "ludzie" bez honoru!
Tak samo mam wyjebane na ten poganski jezyk!
Nauczyłem sie (bo samo weszło przez tyle lat) kilkudziesieciu słów i enough, wiecej miejsca w mojej głowie nie przewiduje na to cos! za to szkole i doskonale mój angileski, bo to jest przyszłosc, a nie ten wasz poganski rechot

PS: W tamtym roku poznałem takich jak wy na wakacjach za granicą > te mameły były z norweskiego biura,a my z polskiego oczywiscie i wiecie co - te mameły zazyczyły sobie, zeby jesc przed lub po polakach, bo zle sie czuja z polakami w restauracji....
Ale trwało to tylko jeden dzien > nast dnia na sniadaniu polonorek zaliczył glebe, stara kurwa usłyszała kilka "miłych" słów i ręką odjął....
Kury pierdolone, miedzy soba rozmawiali po polsku(bardzi cichutko), ale do dzieci juz po norwesku > wstyd kurwa wstyd na cały hotel zrobili, tyle ze tylko sobie!
KOlejne dwa tyg spedzili ..... we własnym gronie
Pozdrawiam wiesniaków z Haugesund
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
134 Posty

(zmiterka)
Stały Bywalec
marianek napisał:
[b]Lindemans napisa

Twoja osoba, nie wzbudza we mnie zadnego zainteresowania [/quote]

jestes typowym przykładem polonorka, tak własnie zachowuje sie i pisze POLONOREK!

Ja powiem tak > jak ktos w polsce był nikm, czyt.dziadem/zerem/popychadłem,etc...
to tutaj jest "kimś"

tylko sie nie zesraj z tym jezykiem i integracja z tymi brudnymi pastuchami, bo mają cie za nic!
Mimo twojego "boskiego" podejscia, znajomosci jezyka,itp, dla nich wciąż jestes i bedziesz nikim!

Nauczyłem sie (bo samo weszło przez tyle lat) kilkudziesieciu słów i enough, wiecej miejsca w mojej głowie nie przewiduje na to cos! za to szkole i doskonale mój angileski, bo to jest przyszłosc, a nie ten wasz poganski rechot

PS: W tamtym roku poznałem takich jak wy na wakacjach za granicą > te mameły były z norweskiego biura,a my z polskiego oczywiscie i wiecie co - te mameły zazyczyły sobie, zeby jesc przed lub po polakach, bo zle sie czuja z polakami w restauracji....
Ale trwało to tylko jeden dzien > nast dnia na sniadaniu polonorek zaliczył glebe, stara kurwa usłyszała kilka "miłych" słów i ręką odjął....
Kury pierdolone, miedzy soba rozmawiali po polsku(bardzi cichutko), ale do dzieci juz po norwesku > wstyd kurwa wstyd na cały hotel zrobili, tyle ze tylko sobie!
Pozdrawiam wiesniaków z Haugesund[/quote]

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
89 Postów
Damian Rzeszów
(Patronas)
Początkujący
Jedno mnie tylko zastanawia , strasznie się sparzyłaś tą Norwegią .
I dalej z uporem maniaka tam się wybierasz .
Stary niech kupi sobie i Tobie komputery z kamerkami . Córka będzie tatę codziennie widzieć i Ty będziesz spokojna .Podchowasz dzieci nauczysz się tego "pogańskiego " języka i wyjedziesz po co się tak spieszyć .
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
163 Posty

(Avanti)
Stały Bywalec
zmiterka napisał:
marianek napisał:
[b]Lindemans napisa

Twoja osoba, nie wzbudza we mnie zadnego zainteresowania

to tutaj jest "kimś"

Pozdrawiam wiesniaków z Haugesund[/quote]

[/quote]

no i taka prawda,posłuchaj Patronas nie mecz dzieci jeśli juz spróbowałaś i nie podobało Ci się ,badz sobą ,bo norwegiem nie będziesz nigdy -ja jestem zdania iż język powinno się bynajmniej rozumieć ,bo warto może się okazać ,że jak dzieci podchowasz ,bedzie łatwiej sie za klimatyzować
niż obecnie egzystować nędznie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
89 Postów
Damian Rzeszów
(Patronas)
Początkujący
no i taka prawda,posłuchaj Patronas nie mecz dzieci jeśli juz spróbowałaś i nie podobało Ci się ,badz sobą ,bo norwegiem nie będziesz nigdy -ja jestem zdania iż język powinno się bynajmniej rozumieć ,bo warto może się okazać ,że jak dzieci podchowasz ,bedzie łatwiej sie za klimatyzować
niż obecnie egzystować nędznie[/quote]

Norka jak pomału mówi to tak co 5 słowo zrozumiem .
To co tu napisałaś nie rozumiem wcale
Nie jestem specjalnie bystry więc oświeć mnie chociaż cokolwiek o co chodziło
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Teraz juz dziewczyna ma prosty wybor :

1.Zostanie w Polsce i bedzie prowadzic zycie rodzinne z kamerka i moze kiedys przyjedzie ....

2.Przyjedzie do Norwegii i bedzie robic wszystko zeby : nigdy, przenigdy nie nauczyc sie jezyka (wrecz zatka uszy, bo inaczej niechcacy cos wpadnie ), nie znalezc dobrej pracy, dzieci schowa do szafy i tak przezyja do emerytury malzonka, by nastepnie szczesliwie, z poczuciem dobrej spelnionej misji Polaka w Norwegii wrocic do Polski - jesli bedzie w ogole do czego wracac

3.Przyjedzie, nauczy sie jezyka, znajdzie fajna prace, bedzie normalnie funkcjonowac w Norwegii. Bedzie rozumiala co sie wokol niej dzieje, bedzie potrafila uczestniczyc w zyciu przedszkola i szkoly (corki). itp...itd . Moze kiedys zdecyduje sie wrocic do Polski, ale nie zmarnuje wielu lat zycia na bycie wyalienowanym dziwolagiem.

Niestety, jesli wybierze wersje nr 3, bedzie jak " polonorki jebane/sprzedajne swinie i "ludzie" bez honoru!"

Wiec Kasiu - wybor nalezy do Ciebie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok